9 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024

Ruth Beeckmans: “Ik hoop dat mijn lach terugkomt”

DPG Media

Het is lang geleden dat we Ruth Beeckmans nog eens zagen lachen. De presentatrice klimt uit een diep dal na een moeilijke periode en vindt het nog steeds moeilijk om volop te lachen. Maar ze probeert, want ze probeert ook opnieuw gelukkig te worden na alles wat er gebeurd is.

“Ik hoop heel erg dat mijn lach terugkomt. Ik voel dat mijn humor er nog is, mijn manier van naar het leven kijken is natuurlijk zwaar beschadigd geraakt omdat ik niet meer onbezorgd of onbezonnen in het leven kan staan”, zucht ze in Dag Allemaal.

Ruth weet maar al te goed dat zulke dingen kunne gebeuren, maar het is pas als het je echt overkomt dat het je helemaal onderuit haalt en dat je bang wordt.

“Het klinkt misschien cliché, maar een stukje van mij is mee doodgegaan met Gary. Ik ga proberen ter ere van hem, en voor onze kinderen, de Ruth die hij graag zag – om wie ik was – weer op te zoeken. Ik draai het altijd om: wat zou ik willen dat hij deed mocht het andersom zijn geweest?”

Ruth zal haar uiterste best doen om weer gelukkig te worden en wat meer te lachen. “Maar een stukje van mijn hart zal altijd zwart blijven, omdat dat kapot is.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today