14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Ruth Beeckmans: “Ik wil niet sorry moeten zeggen voor mijn verdriet” 

DPG Media

In april overleed de partner van Ruth Beeckmans, Gary. Een heel onverwachts en plots afscheid. Gary kreeg geen begrafenis, omdat hij dat zo had gewild. 

“Dat er achteraf geen begrafenis is geweest, heeft het mij achteraf, denk ik, moeilijker gemaakt. Het is alsof ik de kans niet heb gekregen om van de daken te schreeuwen hoe graag ik Gary zie en hoe hard ik hem mis”, zegt Ruth in Het Laatste Nieuws. 

Ruth probeerde haar hart een beetje uit te storten door af en toe een post op sociale media. Maar dat werd haar niet door iedereen in dank afgenomen. 

“Je post dan iets op sociale media, maar de media pikken het op en in sommige commentaren lees je dan: ‘Is ze daar weer?’ En dus stop je met posten. Maar toch ook weer niet. Ik wil toch niet sorry moeten zeggen voor mijn verdriet?” 

Dat Ruth niet echt afscheid heeft kunnen nemen valt haar zwaar, maar ze is niet de enige die geen afscheid heeft kunnen nemen. En daar wil ze nog graag verandering in brengen. 

“Ik wil op een dag een feest geven om hem te vieren. Gary wou geen begrafenis, maar zo’n feest, dat zou hij nog wel goed vinden denk ik.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today