19 °C Antwerpen, BE
woensdag 30 september 2020
19 °C Antwerpen, BE
woensdag 30 september 2020

Sam De Bruyn: ”Ik blijf in mijn kot”

Sam De Bruyn
© RV

Dikke pech voor Sam De Bruyn, de presentator van Qmusic zit twee weken vast in zijn eigen huis.

“Ik blijf in mijn kot. Omdat ik moet. En ook omdat het zo hoort. Ik ben in quarantaine geplaatst. Omdat ik blijkbaar in direct contact kwam met een coronapatiënt. En omdat ik daarbij ook nog een verkoudheidje heb”, schrijft Sam maandagochtend op Instagram.

“Dat woord “quarantaine” was effe schrikken. Maar deze dagen moet iedereen zijn verantwoordelijkheid nemen & het zekere voor het onzekere. Er is niks stoers aan nu gaan werken met wat slechts een verkoudheid lijkt”, gaat Sam De Bruyn verder. De volgen voor hem zijn dat hij de ochtendshow gewoon van bij hem thuis maakt, zo staat hij toch nog een beetje in contact met collega’s Inge De Vogelaere en Wim Oosterlinck. 

Dit bericht bekijken op Instagram

Ik blijf in mijn kot. Omdat ik moet. En ook omdat het zo hoort. Ik ben in quarantaine geplaatst. Omdat ik blijkbaar in direct contact kwam met een coronapatiënt. En omdat ik daarbij ook nog een verkoudheidje heb. Dat woord "quarantaine" was effe schrikken. Maar deze dagen moet iedereen zijn verantwoordelijkheid nemen & het zekere voor het onzekere. Er is niks stoers aan nu gaan werken met wat slechts een verkoudheid lijkt ? Enkel door contact zoveel mogelijk te vermijden, kan het coronavirus gestopt worden. Maar lang leve de technische mogelijkheden van radio, waardoor ik wél gewoon mee de Q-ochtendshow kan blijven presenteren, live vanuit mijn living ?? met Shiva naast me ?

Een bericht gedeeld door Sam De Bruyn (@sam_debruyn) op

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today