13 °C Antwerpen, BE
maandag 29 mei 2023
13 °C Antwerpen, BE
maandag 29 mei 2023

Sam Gooris: “Dat was geen goed idee”

Foto: VTM

Nu zijn vrouw Kelly Pfaff het programma ‘De Grootste Lefgozer’ presenteert op VTM 2, vond TV Familie het de hoogste tijd om Sam Gooris eens aan de tand te voelen over diens eigen angsten.

Sam heeft naar eigen zeggen één angst die er met kop en schouders bovenuit steekt: ratten. Na een ongelukkig voorval in zijn jeugdjaren heeft hij ermee te kampen.

“Ik ben niet gauw bang, maar als ik een rat zie, dan ben ik weg”, benadrukt hij. “Ik heb een panische angst voor die beesten.”

Tijdens zijn kinderjaren zou hij zijn aangevallen door een muskusrat, een moment dat hij niet snel zou vergeten en dat nog steeds kippenvel bij hem teweeg brengt.

“Ik was bij een kameraadje in de wijk gaan spelen, in een garagebox. Ik was toen zes of zeven jaar. Achter een autowiel dachten we een egel te zien. Het beestje lag in een bolletje opgerold en we begonnen het zachtjes een beetje te porren met een stok. Plots vloog dat beest op mij af. Ze heeft me niet gebeten, maar het liet wel een blijvende indruk na”, aldus Sam.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today