9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024

Sam Gooris over zijn grote idool: “mijn kamer hing vol posters van hem”

Sam Gooris
Foto: DPG Media

Zelf is zanger Sam Gooris een groot idool voor velen en zal hij ook op talrijke meisjeskamer in postervorm aan de muur hebben gehangen. Sam zelf, die had ook een groot idool en daarover vertelt hij met plezier in Primo.

“Ik ben een grote fan van Michael Jackson. Mijn kamer hing vol met posters van hem, ik knipte alle artikels over hem uit en ik moest al zijn platen hebben. Bon Jovi bewonder ik bijvoorbeeld ook enorm. Ik kijk ook op naar enkele Vlaamse collega’s: Will Tura, Sergio, De Kreuners, Clouseau … Noem maar op. Ik zeg dat ook tegen die mensen. Ik vind het helemaal niet vreemd om een idool te hebben.”

En hoewel Sam weet dat hijzelf ook een idool is voor velen, blijft dat voor Sam toch iets speciaal. “Dat blijft toch iets raar. Op dat vlak ben ik heel nuchter. Ik ben ooit naar Graceland geweest, de plek waar Elvis heeft gewoond. Een bedevaart! Ik heb ook ooit Mick Jagger ontmoet! Jon Bon Jovi trouwens ook. Dat zijn toch andere kalibers dan Sam Gooris. En die wereldsterren zijn altijd sympathiek hé. Daar heb ik altijd een voorbeeld aan genomen. Het kost geen moeite om sympathiek te zijn of om een vriendelijk woordje klaar te hebben voor de fans. Een foto, een handtekening? Natuurlijk, met veel plezier! Ik koester hetgeen ik mag doen in het leven. Al 32 jaar!”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today