22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Sammy Moore brengt eerste album uit

Sammy Moore

Sammy Moore, de populaire zanger uit Rotselaar, brengt op 7 december zijn eerste officiële album uit met de titel ‘Mijn eigen weg’. Als voorloper van de plaat is er nu de single ‘Juf Sarah’, die ook een plaats wist te veroveren in de playlist van Radio 2. Het album wordt gelanceerd met een groot live concert op 8 december in De Sportoase in Rotselaar, waar Sammy ondermeer het gezelschap krijgt van Eveline Cannoot, Michael Lanzo, Dina Rodriguez en Filip D’Haese.

Sammy Moore besloot pas op latere leeftijd om zijn grote droom waar te maken en zanger te worden. Daarin is de sympathieke artiest uit Rotselaar inmiddels helemaal geslaagd.  In vier jaar tijd is Sammy uitgegroeid tot een populaire en veel geboekte artiest, die met grote regelmaat in de hitparade te vinden is en ook mag rekenen op een grote fanclub met ruim 12,000 leden.

Muzikaal heeft Sammy al een hele weg afgelegd en is zijn mix van ambiance nummers en gevoelige ballades met teksten die uit het leven gegrepen zijn het handelsmerk van deze artiest geworden. De mooiste liedjes heeft Sammy nu verzameld op het album ‘Mijn eigen weg”. Naast de hits ‘Hou me vast’, ‘Zaterdagavond’ en ‘La fiesta’ vinden de fans van Sammy op de plaat ook heel wat nieuw materiaal, waaronder de single ‘Juf Sarah’, ‘Ga je mee’ en vele andere.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today