10 °C Antwerpen, BE
woensdag 22 maart 2023
10 °C Antwerpen, BE
woensdag 22 maart 2023

Sandra Kim: “Er heerst teveel jaloezie tussen vrouwen”

Foto: VRT

Tegenwoordig leven we in een maatschappij waar veel niet meer door de beugel kan en waar je heel erg moet opletten wat je moet doen. Een opmerking die totaal niet kwaad bedoeld is, kan bij iemand verkeerd overkomen en dan gaat de bal snel aan het rollen.

Sandra Kim heeft het daar erg moeilijk mee. “Ik kan me echt storen aan het feit dat we steeds minder mogen. Als ik over straat loop en er fluit iemand naar mij, vind ik dat eerlijk gezegd tof, een compliment. Als een man dat nu doet, krijgt die meteen dreigementen of wordt er een klacht ingediend”, zucht de zangeres in Dag Allemaal.

En ook met sociale media heeft Sandra het soms moeilijk. “Zeker als ik nu iets zeg over anders-geaardheid, wordt daar veel feller op gereageerd dan vroeger. Terwijl mijn mening daarover nog altijd dezelfde is: ik ben een grote voorstanderd van de gay-community. Zo treed ik geregeld op in gay-bars en stond ik al twee keer op de gay-pride.”

Terwijl anderen er voor vechten dat mannen vrouwen als gelijken moet worden beschouwd, is Sandra het daar niet mee eens. Voor haar blijven vrouwen het zwakke geslacht.

“Ik ben geen feministe. Ik werk bewust nooit samen met vrouwen. De enige vrouw in mijn gezelschap is mijn manager. Voor de rest bestaat mijn hele entourage uit mannen. Er heerst gewoon te veel jaloezie tussen vrouwen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today