12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 maart 2023
12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 maart 2023

Sandrine André hard getroffen door angstaanvallen: “ik kon simpelweg niet meer”

Foto: DPG Media

Sandrine André en Hans Ligtvoet zijn twee handen op één buik. Wanneer Sandrine André te kampen had met angst- en paniekaanvallen was het haar echtgenoot die aan de alarmbel trok en haar rechtuit zei: “Sandrine, je bent slecht bezig.”

Sandrine André wil graag veel uit het leven halen, maar soms is trop echt wel te veel, ook voor Sandrine André. De actrice geeft toe dat ze op een bepaald punt gewoon doodop was. “Ik kon simpelweg niet meer,” klonk het in Dag Allemaal.

Toen de actrice in een korte periode veel emotionele scènes na elkaar moest spelen, kreeg ze het plotseling moeilijk om werk en privé gescheiden te houden. Sandrine kreeg angst- en paniekaanvallen. Er moest een oplossing komen…

Haar werk had niet te lijden onder de situatie, maar thuis was ze prikkelbaar. De Familie-actrice besloot professionele hulp te zoeken…

“Ik had iemand nodig om mezelf terug te vinden, en weer in evenwicht te brengen, ja. En dus ben ik gaan aankloppen bij een coach.” En dat bleek nodig… “Ik heb geweldige vrienden aan wie ik alles kan vertellen. Maar iemand die alles vanop een afstand bekijkt en de juiste vragen stelt, kan je helpen om alles op een rijtje te zetten.”

“Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik niet zo slecht bezig was. Alleen moest ik wel leren om mijn grenzen beter te bewaren. En daar ben ik ook echt wel in gegroeid. Ik wil heel veel uit het leven halen omdat het al zo kort is, maar te veel is natuurlijk ook gewoon te veel,” besluit Sandrine André in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today