13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Sandrine André: “Ik durf dat niet zo goed”

Foto: VTM

Iedereen heeft zo wel iemand in zijn leven aan wie hij of zijn de lastigheden van het leven kan toevertrouwen. Ook actrice Sandrine André. Zij kan altijd ten rade gaan bij 3 belangrijke mannen in haar leven.

“Sowieso mijn man Hans. En anders mijn beste vriend Arend. Maar ook op het werk kan ik bij iemand terecht: Kurt Rogiers. En als ik er dan nog altijd niet uit geraak, zoek ik externe hulp. Soms heb je gewoon iemand nodig die wat afstand heeft”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Sandrine heeft de voorbije jaren al heel wat mooie projecten mogen waarmaken en hopelijk komt er nog veel meer op haar pad. Al vindt ze zichzelf niet echt een dromer.

“Ik ben daar te realistisch voor, denk ik. Ik durf het ook gewoon niet goed, want wat als je ze dan niet waarmaakt? Dan blijf je maar hunkeren. Wat niet wil zeggen dat er geen dingen zijn die ik graag eens zou doen. Zoals een mooie filmrol spelen.”

Het had even niet veel gescheeld of Sandrine was nooit te zien geweest in ‘Familie’. Toen ze het aanbod kreeg twijfelde ze en heeft ze toch even over moeten nadenken. “Ik was bang dat het allemaal te vluchtig zou zijn, dat het weggegooid consumptie-televisie zou worden. Oorspronkelijk zou ik drie jaar blijven, maar het zijn er intussen tien.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today