21 °C Antwerpen, BE
woensdag 23 september 2020
21 °C Antwerpen, BE
woensdag 23 september 2020

Sandrine André: "Ik had het perfecte spiekbriefje gemaakt…"

Sandrine André
Foto: VTM

Sandrine André geeft in Story toe dat ze veel last had van examenstress. “Het maakt niet uit waarvoor ik een test moet afleggen, ik schiet altijd in het rood.” De actrice beseft maar al te goed wat haar grootste probleem is…

“Mijn grote probleem is dat ik het te goed wil doen. Als ik niet alle leerstof volledig ken, voelt dat als falen. Ik heb moeten leren dat gewoon goed soms ook goed genoeg is,” aldus Sandrine André.

Sandrine André deelt de tip die zij altijd toepast aan de studerende jeugd: “Maak er een verhaaltje van en vat het samen.” Op die manier heeft de actrice ooit het perfecte spiekbriefje gemaakt…

“Ik was zo hard op zoek naar de juiste afkortingen om zoveel mogelijk op een klein papiertje te krijgen, dat ik altijd opnieuw moest beginnen. Uiteindelijk wist ik zo goed wat er op het briefje stond dat ik het nooit heb moeten gebruiken,” lacht Sandrine André in Story.

“Trouwens, alleen al het idee dat ik betrapt kon worden was al een reden genoeg om te studeren tot ik het kon,” aldus de actrice.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today