9 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Sandrine André maakt zich zorgen over toekomst Familie: “dit is erg jammer”

Foto: DPG Media

Sandrine André reageert verrast op het ontslag van Gunther Levi en Martine Jonckheere in Familie. De actrice speelt al elf jaar ‘Veronique’, de zus van Gunthers personage ‘Peter’. Haar eerste reactie op het ontslag van Gunther Levi was er één van ongeloof…

“Ook al weet je dat elk personage het verhaal kan verlaten, het komt altijd onverwacht”, geeft Sandrine André toe in TV Familie. De actrice geeft toe dat ze haar collega enorm zal missen op de set.

“Als acteur heeft Gunther een totaal andere manier van werken dan ik. Veel efficiënter, laat ons zeggen”, klinkt het eerlijk bij Sandrine André. “Ik ga hem heel hard missen. Om me dingen te helpen relativeren bijvoorbeeld.”

Al beseft de Familie-actrice dat het dubbele ontslag van haar televisiebroer en televisiemoeder ook een invloed zal hebben op haar eigen personage. “Dit is erg jammer. Ook voor het personage Veronique. Want Peters vertrek sluit heel wat toekomstige verhaallijnen uit. Bij haar moeder en broer kan ze andere kanten van zichzelf laten zien, juist omdat zij familie zijn”, verduidelijkt Sandrine André in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today