12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Sandrine André: “vrijscènes zijn niet leuk”

Sandrine André
Foto: VTM

Familie-kijkers moesten afscheid nemen van ‘Larsique’, het koosnaampje waarmee ze de relatie tussen Lars (Kürt Rogiers) en Véronique (Sandrine André) omschreven. Maar het droomkoppel verdween niet van het kleine scherm want in de plaats van ‘Larsique’ kunnen we nu de avonturen van ‘Brittander’ volgen. Ook in de telenovelle ‘Sara’ spelen beide acteur immers een koppeltje.

Sandrine André en Kürt Rogiers stonden wel vaker samen op de set als koppeltje. Partnerruil met de buren in Wittekerke, seks in ruil voor een auto in Sara en een stomende vrijscène in Familie. Kürt en Sandrine zijn goed bevriend, maar toch blijven ze dergelijke scènes bevreemdend vinden…

“Je moet je daar niet te veel bij voorstellen,” lezen we in TV Familie een quote van Sandrine André. “Ik vind zulke vrijscènes in feite niet leuk om te spelen. Je moet de hele tijd rekening houden met de belichting, je haren mogen niet in je gezicht hangen, je moet denken aan je houding. Dat is een heel gedoe, hoor!” verduidelijkt Sandrine André.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today