9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024

Sandrine André: “We waren de afgrond nabij”

Foto: VTM

De fans lijken het al goed gewoon te zijn dat Gunther Levi niet meer meespeelt in ‘Familie’. De spannende verhaallijnen lijken zich ondertussen weer volop op te stappelen en dat er dit seizoen een brand was die het leven kostte aan twee geliefde personages lijkt al ver achter ons te liggen.

En in die seizoensfinale zal Sandrine André een belangrijke rol spelen. Haar personage Veronique biechtte zopas nog haar overspel op aan haar man Lars, gespeeld door Kürt Rogiers en daarover is het laatste woord nog niet gezegd.

“In de midseason heb ik een fantastisch trouwfeest mogen beleven, maar als acteurs wisten Kürt en ik al dat de afgrond nabij was. Gelukkig is het allemaal niet echt en doen we maar alsof. Onze vriendschap zal er niet onder lijden”, lacht Sandrine in Dag Allemaal.

Zij heeft het vertrek van Gunther Levi en Martine Jonckheere nog niet helemaal verteerd. “Met Gunther heb ik het langst samengewerkt. We speelden al samen in ‘Wat nu weer?!’ en daardoor ging het zo vlot om broer en zus te spelen in ‘Familie’. Eigenlijk moesten we dat niet spelen.”

De laatste scène van Sandrine en Gunther is al een tijdje geleden, maar de actrice kijkt erop terug met heel wat mooie herinneringen. “Ja, zijn ontslag heeft me echt geraakt, maar ik zie ook weer de waarde in van wat ik heb. Geluk is zo breekbaar, zeker in mijn job. Van de een op de andere dag kan iemand van bovenaf beslissen over onze levens. Dat moet je aanvaarden.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today