18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Sandrine André zal nooit kinderen krijgen

Foto: DPG Media

Sandrine André stapte in 2011 in het huwelijksbootje met Hans Ligtvoet. “Onze relatie is er werkelijker sterk door geworden. Dieper, hechter,” vertelt Hans Ligtvoet over zijn huwelijk met Sandrine André. Toch hangt er ook aan hun relatie een droevig verhaal…

“Kinderen, dat zal niet gebeuren. Helaas. De natuur heeft daar anders over beslist. We wilden wel graag kinderen, maar we aanvaarden inmiddels dat ze er niet zullen komen. We hebben het nochtans lang heel hard geprobeerd. Maar na zes jaar vruchtbaarheidsbehandelingen zijn we gaan inzien dat we die droom misschien beter terzijde schuiven,” vertelt Hans Ligtvoet in Dag Allemaal.

De actrice en haar echtgenoot Hans Ligtvoet probeerden alles om kinderen te krijgen. Kunstmatige inseminatie, vitrofertilisatie, en dan was er ook nog een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Telkens wanneer Sandrine André dacht dat ze haar kinderwens definitief opgeborgen had, borrelde er weer een sprankeltje hoop op. Telkens wanneer een vriendin een baby kreeg, verlangde ze ook zelf weer naar een kindje. Maar moeder natuur besliste er anders over…

Ondertussen is Sandrine André op een leeftijd gekomen dat haar vriendinnen niet langer moeder worden. De actrice geeft toe dat dat besef geholpen heeft bij haar verwerkingsproces. Soms was het een hel om te verlangen naar een kindje dat maar niet komt, maar uiteindelijk raak je er overheen. “Het betekent niet dat ik niet meer gelukkig kan zijn,” lezen we in TV Familie.

Ondertussen heeft Sandrine André haar kinderwens opgeborgen en beseft de Familie-actrice dat ze ook gelukkig kan zijn zonder kinderen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today