11 °C Antwerpen, BE
vrijdag 25 september 2020
11 °C Antwerpen, BE
vrijdag 25 september 2020

Sandrine André zal nooit kinderen krijgen

Sandrine André
Foto: VTM

In Familie speelt Sandrine André momenteel een zwangere Véronique Van den Bossche, maar de actrice zelf is altijd ongewild kinderloos gebleven. Ondertussen heeft ze haar kinderwens echter opgeborgen en beseft ze dat ze ook gelukkig kan zijn zonder kinderen.

De actrice en haar echtgenoot Hans Ligtvoet probeerden alles om kinderen te krijgen. Kunstmatige inseminatie, vitrofertilisatie, en dan was er ook nog een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Telkens wanneer Sandrine André dacht dat ze haar kinderwens definitief opgeborgen had, borrelde er weer een sprankeltje hoop op. Telkens wanneer een vriendin een baby kreeg, verlangde ze ook zelf weer naar een kindje. Maar moeder natuur besliste er anders over…

Ondertussen is ze op een leeftijd gekomen dat haar vriendinnen niet langer moeder worden. De actrice geeft toe dat dat besef geholpen heeft bij haar verwerkingsproces. Soms was het een hel om te verlangen naar een kindje dat maar niet komt, maar uiteindelijk raak je er overheen. “Het betekent niet dat ik niet meer gelukkig kan zijn,” lezen we in TV Familie.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today