16 °C Antwerpen, BE
donderdag 17 september 2020
16 °C Antwerpen, BE
donderdag 17 september 2020

Sara-actrice solliciteert naar rol in Familie

Foto: VTM

Annemarie Lemaître zien we tegenwoordig opnieuw op het kleine scherm dankzij de herhalingen van de telenovelle ‘Sara’. Oorspronkelijk ging de nu 59-jarige actrice voor de rol van mama van directeur-generaal Simon, maar uiteindelijk kreeg ze de rol van ‘grijze muis’ Ellen.

Annemarie Lemaître baat momenteel een eetcafé uit met haar echtgenoot, maar de acteermicrobe is nog niet volledig gaan liggen. Maar als ze dan eens ingaat op een castingoproep dan krijgt ze telkens een rol aangeboden die ze niet wil. “Een dikke madam met krullen spelen, daar bedank ik voor,” klinkt het bij de actrice in Dag Allemaal.

Na haar rol in ‘Sara’ verdween de actrice uit de spotlights, maar “acteur, dat ben je voor altijd, dat zit in je lijf,” onthult Annemarie Lemaître in Dag Allemaal.

Annemarie Lemaître heeft dan wel een andere carrière uitgebouwd met haar eetcafé maar voor een goede rol mogen ze haar nog steeds bellen; “Als ze me nu zouden contacteren voor Thuis of Familie, dan zou ik toch eens bekijken of één en ander niet te combineren valt. Dus… ze mogen mij bellen,” aldus Annemarie Lemaître.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today