14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

Sasha & Davy boeddhistisch getrouwd in Thailand

Sasha & Davy
Foto: Christof Desmedt

Zeven jaar zijn Sasha en Davy al een koppel.  Na hun burgerlijk huwelijk in Westerlo, reisden ze nu ook naar Thailand om hun huwelijk boeddhistisch te bezegelen.

Omdat Sasha niet gedoopt werd, zat een kerkelijk huwelijk er voor het koppel niet in.  Door boeddhistisch te trouwen, wordt hun huwelijk naar eigen zeggen volledig.  “Nu is ons huwelijk echt compleet”, reageert Sasha in Primo.

Sasha en Davy leerden elkaar destijds kennen tijdensn de musical Romeo en Julia.  Voor Davy was het liefde op het eerste gezicht, terwijl Sasha wat meer tijd nodig had.  “Davy had een bepaalde reputatie, waardoor ik hem niet meteen bij mij vond passen”, vertelt ze. “Maar ik moet zeggen: hij heeft toen serieus zijn best voor mij gedaan. Na een paar weken vond ik hem wél erg leuk.”

Het koppel heeft heel wat watertjes doorzwommen ondertussen.  Ze kregen twee kinderen en even ging hun geluk aan het wankelen toen bleek dat Davy er ook een buitenechtelijk kind op na hield.  Maar Sasha vond de kracht om Davy te vergeven en sindsdien is het koppel onafscheidelijk.  “Niets of niemand krijgt ons in elk geval nog uit elkaar. We staan sterker dan ooit in het leven. En een goed gesprek hee al meer dan eens onze relatie gered.” besluit Davy.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today