14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

Sasha & Davy stellen ‘In The Jukebox’ officieel voor in Leeuw Van Vlaanderen

Sasha & Davy
© Roland Hermans

Het was even schrikken toen Sasha & Davy de weersvoorspellingen hoorden voor vrijdag. Sneeuwstormen en ellende op de weg, uitgerekend op de dag dat ze hun nieuwe CD ‘In the Jukebox’ zouden voorstellen.

Gelukkig normaliseerde de toestand al gauw op de middag en was het duidelijk dat bijna iedereen vrijdagavond op de afspraak was in De Leeuw van Vlaanderen voor een unieke avond. Sasha & Davy traden op met hun live band en speelden de grootste Sixties-hits die terug te vinden zijn op hun nieuwe cd. “Het publiek vond het grandioos en kwam ons na afloop feliciteren” zeggen Dirk en Jean, uitbaters van de Leeuw van Vlaanderen. “Lekker eten en goede muziek met een topkoppel. We hebben genoten”, klonk het en dat doet ons uiteraard een groot plezier”.

Alleen maar glunderende gezichten na het optreden, ook bij Sasha & Davy, die zichtbaar genoten van de avond. “Ik ben afkomstig van Tielt-Winge en mijn oudste dochter woont in Scherpenheuvel, dus ik kom hier regelmatig. De Leeuw van Vlaanderen, een zaak die op een boogscheut ligt van de Basiliek, was de perfecte locatie om onze nieuwe CD ‘In The Jukebox’ voor te stellen”. De Sixties én Engelstalig. “De voorbije jaren zongen we tijdens onze optredens al ‘Bye Bye Love’, ’Save the last dance for me’, ‘Stand By Me’ en toen viel het ons op dat alle leeftijden, jong en oud, houden van die muziek. Als je ziet dat Elvis, jaren na zijn dood, nog steeds één van de populairste artiesten is, dan onderstreept dat meteen het tijdloze karakter”, zegt Davy Gilles.

Tijdloze jaren ’60-klassiekers in duetvorm!

“Wat dit album bijzonder maakt, is dat we alle liedjes op ‘In The Jukebox’ in duet-vorm hebben opgenomen. Nostalgische, tijdloze Sixties-songs, met veel warmte en liefde opgenomen, exact zoals wij als koppel op het podium én in het echte leven staan. Een perfect Valentijnsgeschenk, inderdaad!”, zegt Sasha enthousiast.

Het nieuwe Sasha & Davy-album ‘In The Jukebox’ verscheen op het Vlaamse Sterren-label en is fysiek en digitaal te koop.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today