22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Sean Dhondt: “Het zorgde bij koppels voor barsten” 

Foto: Peter De Smedt

Voor iemand als Maithé Rivera is gezond eten een must. Nu ze zwanger is van haar eerste kindje met Sean Dhondt is dat niet altijd meer zo evident. Ze heeft veel meer zin in zoet en eet ook meer. 

“Ik eet vrij gezond en let nu nog extra op. Voor mezelf, om wat in vorm te blijven, maar ik ben me er ook heel erg van bewust dat wat ik eet onze baby doet groeien. Dus veel groenten en fruit en kiwi’s omdat dat goed zou zijn tijdens het eerste trimester. Er zijn ook weinig dingen die ik echt mis, ik eet weinig vlees bijvoorbeeld. Enkel rauwe groenten misschien, op restaurant. En parmezaan of een goed glas rode wijn”, zegt ze in Gazet van Antwerpen. 

Er is een overduidelijke en goeie klik tussen Sean en Maithé. Ze begonnen te daten tijdens corona en daardoor verliep het allemaal een beetje anders dan bij andere koppels. 

“Waar corona bij andere koppels voor barsten zorgde, zagen wij net hoe ongelofelijk goed we waren samen. Of we in de zetel zaten of samen stonden te dansen in de living: we amuseerden ons samen. Al hielp het uiteraard dat ze goed kan dansen!” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today