22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Sergio: “Dat viel mij meteen op aan hem” 

Foto: Peter De Smedt

Als je aan Sergio zou vragen op wie hij altijd kan rekenen, dan hoeft hij niet lang na te denken. Dat is zijn beste vriend Sam Gooris. Hij kan altijd op hem rekenen en heeft alleen maar positieve woorden over voor de zanger. 

“Iets wat mij van den eerste keer opviel aan Sam was dat hij een volkse, gewone gast die altijd zijn eigen is. Geen typisch showbizzfiguur. Ik krijg het van dat volk. Als ge in de kijker staat, komen ze u kussen en is ’t van ‘Hééééy, zo blij dat ik je nog eens zie’ en als ’t minder gaat, dan is ’t een korte ‘hallo’ vanop afstand en rap weer wegkijken, alsof ge een besmettelijke ziekte hebt. Zo fake allemaal”, zegt Sergio in Het Laatste Nieuws. 

In showbizzland zijn er volgens Sergio ook veel kliekskes, precies zoals op de speelplaats op school. En daar kan de zanger niet tegen. 

“Ik vecht tegen mezelf om daar dan geen opmerkingen over te maken, maar soms wordt het mij te veel en zeg ik tegen zo’n tiep: ‘Doe in ’t vervolg maar normaal tegen mij of ge krijgt ne flets op uwen teut met uw janettengedoe.’ Ik mág dat niet doen, ik weet het, ik vind dat zelf ook. Ik ben gewoon niet geboren voor de showbizz. Voor het podium en de camera’s wel, maar niet voor alles wat eraan vasthangt.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today