22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Sieg De Doncker: “Ik ben een kneusje tegenover haar”

Foto: VTM

Enkele maanden geleden zagen we Sieg De Doncker nog acteren in ‘Familie’, nu zien we hem aan het werk als badboy Lou in de nieuwe telenovelle ‘Milo’. Opnieuw een rol als slechterik, maar dat vindt Sieg zeker niet slecht.

In de telenovelle ligt de nadruk niet alleen op Camille die Milo speelt, maar zeker en vast ook op de nevenpersonages. En wie weet mag Sieg zelf ook een stukje zingen. Want dat hij kan zingen, bewees hij al tijdens ‘Steracteur Sterartiest’.

“Maar tegenover Camille ben ik een kneusje, hé. Door ‘Steracteur Sterartiest’ heb ik wel ontdekt dat zingen op een podium het mooiste is wat er bestaat. Het werkt verslavend. Maar een carrière als zanger is voorlopig voor mij niet weggelegd. Ik ben er net zoals bij acteren toevallig ingerold”, zegt hij in Primo.

Zijn acteercarrière begon bij ‘Familie’ en daar is hij heel blij mee. Hij heeft nooit een opleiding gevolgd en had ook nooit de ambitie om te gaan acteren.

“Maar het smaakt naar meer. En het is leuk om nu opnieuw met Dries Vanhegen en Karlijn Sileghem op de set te staan. Met hen werkte ik al samen voor de ‘Helden’-films. En met Karen Damen stond ik uiteraard al op de set van ‘Familie’. Het is fijn om oude bekenden tegen te komen. En ’t is een compleet andere rol deze keer.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today