27 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
27 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Sieg De Doncker: “Ik dacht niet dat het goed zou lopen”

Foto: VTM

Wie naar ‘Milo’ kijkt, kent het verhaal ongetwijfeld. Milo is een meisje die graag carrière wil maken als zangeres, maar erg onzeker is en eerst heel vaak tegen een muur loopt voor ze echt doorbreekt. Iets wat herkenbaar is voor Sieg De Doncker, die ook meespeelt in de reeks.

“Dat hoort er in deze sector zeker bij. Ik werd ook al een paar keer afgewezen en dan voel je je gefaald. Maar je moet dat in het juiste perspectief zien, want er zijn vaak honderden acteurs die auditie doen voor dezelfde rol. Naast talent moet je gewoon ook geluk hebben dat jij net diegene bent die ze zoeken voor die specifieke rol. Ik leerde dat relativeren”, zegt hij in Flair.

Hij en zijn vriendin Maureen zitten allebei in de showbizz en moeten vaak werken. Dit proberen ze toch te combineren met het ouderschap.

“Maureen en ik moeten elke week onze agenda’s samen leggen en vooral op elkaar afstemmen. We plannen enorm goed, en voorlopig lukt dat. In het begin dacht ik dat het nooit zou goed lopen, maar op een of andere magische manier loopt dat wel los. We krijgen gelukkig ook enorm veel steun van onze ouders.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today