11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Silvy De Bie blikt terug op succesjaren: “dat vind ik spijtig”

Foto: Photo News

Silvy De Bie is al twintig jaar het gezicht van danceformatie Sylver. Dit jaar had de band normaal een feestjaar moeten vieren, maar daar stak de pandemie een stokje voor. In Dag Allemaal blikt Silvy terug op hoe ze de absolute succesjaren van de band beleefde…

“De eerste jaren vergat ik te genieten. Alles ging enorm snel, wij wérden eigenlijk geleefd. Sylver trad op in heel Europa en we kwamen één keer per week naar huis om van valies te veranderen. Ik heb nooit kunnen stilstaan bij wat ons overkwam, en dat vind ik spijtig”, onthult Silvy in het weekblad.

Uiteindelijk nam Sylver een pauze in 2013 en Silvy nam van die periode gebruik om een ommekeer te maken. Silvy leerde om meer en bewust te genieten van het succes. De zangeres geeft toe dat ze enorm veranderd is in die twintig jaar bij Sylver.

“In het begin was ik immers een heel verlegen dutske. Ik zat al sinds mijn negentiende in die bubbel… Dat was niet vol te houden. Ik had ademruimte nodig. We zijn dan in 2013 met Sylver gestopt. Ik moest afstand kunnen nemen om te groei­ en, en mezelf te leren kennen.”

Silvy ging opnieuw studeren en betrad op professioneel vlak andere paden. Zo heeft ze zelfs in de verzekeringssector gewerkt. “Tot ik na vier jaar de optredens begon te missen. Maar die pauze heeft mij wel enorm deugd gedaan, ik sta nu met veel meer zelfvertrouwen op het podium”, vertelt Silvy De Bie in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today