19 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
19 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Silvy De Bie: “Ik heb schrijnende verhalen gehoord”

Silvy De Bie: “Ik heb schrijnende verhalen gehoord”

Silvy De Bie
Foto: DPG Media

De zomer komt eraan en de cultuursector kan terug vollen bak open. Wat hebben cultuurliefhebbers en mensen uit de cultuur nog meer nodig. De drank om er weer vollen bak voor te gaan is groot en er kan al bijna niet meer gewacht worden om voor de allereerste keer terug op dat grote podium te staan.

Ook Silvy De Bie is er helemaal klaar voor. Voor haar had corona niet veel langer mogen duren. “Ik heb de afgelopen twee jaar amper 3 maanden gewerkt. Ik heb schrijnende verhalen gehoord van collega artiesten. Maar zelf heb ik tijdens hoogdagen altijd wat kunnen sparen voor de mindere momenten. Dat spaarpotje komt nu aardig van pas. Maar langer dan twee jaar moest de crisis nu ook niet duren”, klinkt het in Tv Familie.

Voor Silvy kan het dus niet rap genoeg zomer worden. Zij wist corona de afgelopen jaren buiten te houden, en bruist van energie om weer het beste van zichzelf te geven. “Ik heb het optreden te lang moeten missen. Dus hoe meer ik deze zomer mag werken, hoe liever. Wat mij betreft zelfs zeven op zeven. De voorbije maanden had mijn leven precies geen doel. Ik ben blij dat dat nu wordt rechtgezet.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today