9 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 december 2021
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 december 2021

Silvy De Bie: “ik wil niet meer ongelukkig zijn in een relatie”

Silvy De Bie
Foto: DPG Media

Silvy De Bie gaat door het leven als alleenstaande moeder. Sinds ze gescheiden leeft van de papa van dochtertje Noor heeft ze nooit nog samengewoond met een man.

“Ik heb intussen natuurlijk relaties gehad, ik ben geen non”, lacht Silvy De Bie in Story. “Ik heb alleen nooit het gevoel gehad dat ik met iemand wilde samenwonen. Daarvoor waren die relaties niet stabiel genoeg. Omdat ik lange tijd te weinig zelfvertrouwen had, viel ik ook telkens op foute mannen”, verduidelijkt de zangeres.

Silvy De Bie geeft in Story toe dat ze kieskeuriger is geworden met het ouder worden. “Ik heb vooral iemand nodig die mij rust biedt, mij steunt en mij aan het lachen brengt”, stelt de zangeres haar eisen.

De zangeres zoekt iemand die haar beste vriend kan zijn met wie ze mooie momenten kan delen, maar die haar wereld ook begrijpt. “Dat laatste is niet altijd makkelijk”, beseft Silvy. “Ik wil iemand die voor mij kiest en niet voor wat ik doe.”

Silvy De Bie geeft toe dat ze erg voorzichtig is geworden in de liefde. “Als ik niet honderd procent overtuigd ben, blijf ik liever alleen. Ik wil niet meer ongelukkig in een relatie zijn, dat heb ik al te vaak meegemaakt”, verduidelijkt Silvy De Bie in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today