12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 17 november 2020
12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 17 november 2020

Silvy De Bie krabbelt recht na pesterijen: “vroeger zou ik dat nooit gedaan hebben”

Foto: Photo News

Silvy De Bie werd in haar kinderjaren enorm gepest. Als Silvy Melody was ze toen een echt kindsterretje, maar op school maakte dat van haar de vreemde eend in de bijt. “Dat werd mij ook heel duidelijk gemaakt en daardoor verloor ik alle vertrouwen in mezelf”, onthult Silvy De Bie over de jarenlange pesterijen op school.

Op het podium zag iedereen nochtans een zelfverzekerde zangeres. “Als ik zong, kon ik een knop omdraaien. Nu hoef ik dat niet meer te doen. Vroeger moest ik een sterke madam spelen, nu bén ik er één”, vertelt de nu 39-jarige zangeres in het weekblad.

“Zonder dat ik het wist, heb ik jaren met de gevolgen van die pesterijen rond­ gelopen. Dat heb ik ontdekt toen ik professionele hulp zocht”, klinkt het openhartig bij Silvy De Bie.

“Sindsdien ben ik een compleet andere persoon. Vrij en open, ik begin nu zelfs spontaan tegen mensen te babbelen. Vroeger zou ik dat nooit gedaan hebben”, geeft de zangeres de impact toe van haar therapie.

“Psychologen hebben ook zaken naar boven kunnen brengen waarvan ik zelf niet eens besefte dat ze mij parten speelden. Zoals dat gepest. Ik heb daardoor echt trauma’s opgelopen, maar ik zag niet in hoe zwaar die op mij wogen”, onthult Silvy De Bie in Dag Allemaal hoe die pesterijen van haar een verlegen en onzekere vrouw hadden gemaakt.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today