16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Sinterklaas alom present op Studio 100 TV

Sinterklaas
© Studio 100 TV

Hij komt… bijna! James, Joyce, Marie en Piet staan al te popelen om de Studio 100 TV kijkers volledig klaar te stomen voor de komst van Sinterklaas!

Dat doen ze in een unieke reeks van 5 afleveringen voor en door kinderen waarin Joyce met hen gaat knutselen, Marie de kinderen lekkere tips and tricks (pepernoten pimpen!) aanleert en James hilarische gesprekjes rond het thema Sinterklaas voert. Muziek mag bij Studio 100 TV zeker niet ontbreken daarom worden er ook heel wat Sinterklaasliedjes gezongen door de kinderen samen met James, Joyce, Marie en Piet, op hun eigen grappige manier!

Marie Verhulst is alvast enthousiast en denkt met heimwee terug aan haar kindertijd: “Sinterklaastijd… wat een nostalgie! Ik heb zelf prachtige herinneringen aan die tijd, tekeningen maken, schoentje zetten, liedjes zingen, in spanning de cadeautjes afwachten, genieten van al het lekkers… wat is er leuker dan samen met kinderen deze tijd nog leuker te maken, door er op een creatieve manier naar toe te leven? Het was zalig om dit programma te mogen maken.”

De eerste aflevering wordt uitgezonden op Studio 100 TV op woensdag 21 november om 16u20. Met telkens een nieuwe aflevering op woensdag en vrijdag tot en met 5 december. Vanaf 21 november zullen de eerste twee afleveringen ook beschikbaar zijn op de gratis app Studio 100 GO.

Studio 100 TV trakteert de kijkers op nog meer Sintgeluk met Slot Marsepeinstein seizoen 4 dat vanaf 8 november op antenne loopt.

Op 5 december houdt de zender een echte Sintmarathon:

  • 12u00-16u20 Slot Marsepeinstein marathon (20 afleveringen)
  • 16u20: de laatste aflevering van Sinterklaaskapoentjes (afl 5) gevolgd door de rest van de afleveringen (1-2-3-4)
  • 18u00: clipblok met Sintliedjes
  • 18u15: Sintshow 2015

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today