18 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
18 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Siska Schoeters geeft eerlijk toe: “soms heb ik er gewoon even geen zin in”

Foto: VRT

Siska Schoeters geeft toe dat ze een fervent gebruikster van Instagram is en daar enkele ‘van die perfect georganiseerde moeders’ volgt. “Met hun perfecte laden en op kleur gesorteerde koekendozen. Och, de lade ernaast zal er wel helemaal anders uitzien”, denkt Siska er het hare van.

“Dat constante evalueren is eigen aan het leven als ouder, hé. De ene dag denk je dan: ‘’t Is weer zover. Ik heb m’n kind opgefokt, ik heb het verprutst, ik heb er een monster van gemaakt.’ En de andere dag complimenteert iemand jou met je beleefde kinderen. Dan heb je toch wel iets goed gedaan de afgelopen tien jaar”, getuigt Siska Schoeters dat het leven als moeder er een is van vallen en opstaan.

“’t Gaat gewoon constant op en af. Zoals ik af en toe ook gerust durf te zeggen: ‘Ja, ga nu nog maar even op de iPad. En daarna? Ja, doe nog maar een beetje.’ Want soms heb ik er gewoon even geen zin in”, geeft Siska Schoeters toe in Dag Allemaal.

“En dan mag er chips worden gegeten en cola gedronken. ‘Vanavond wordt er even niet aan opvoeding gedaan’, denk ik dan. Maar da’s ook oké”, aldus Siska. “Als het de gezondheid maar niet schaadt!” voegt de presentatrice er wel nog snel aan toe in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today