12 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Siska Schoeters: “vaak het gevoel dat ik er alleen voor sta”

Foto: VRT

Maar liefst acht op de tien vrouwen vinden dat zij meer werk verzetten dan de man in het huishouden. Siska Schoeters kan dat in Humo enkel beamen.

“Weet je waarover dat gaat? Als ik het hem vraag, dan wil Tomas gerust koken. Maar dan moet ik wél nog nadenken over wat we gaan eten, én ervoor zorgen dat we alle ingrediënten in huis hebben”, aldus de presentatrice over haar echtgenoot Tomas De Soete.

“Het is een kwestie van een evenwicht vinden. Het is prima als de ene het belangrijk vindt om op zondagochtend anderhalf uur de krant te kunnen lezen, maar dan helpt hij daarna ook met de afwas, want dat vindt de andere belangrijk”, voegt Siska eraan toe.

“Maar het gaat verder dan dat: in ons hoofd is het één kluwen van afspraken bij de logopedist, hockeytrainingen, verjaardagsfeestjes en ‘Shit, ik moet nog een cadeau kopen!’-paniek. Dan kan ik Tomas wel vragen om een cadeautje te halen, maar er staan zoveel tabbladen open in mijn hoofd, dat ik er gek van word. Dát geeft me vaak het gevoel dat ik er alleen voor sta in het huishouden”, klinkt het bij Siska Schoeters in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today