9 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 december 2021
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 december 2021

Slecht nieuws over de bomma en Albert in Familie

Annie Geeraerts
Foto: VTM

Dat de opnames van ‘Familie’ op 2 juni weer starten, dat staat vast. Voor de cast van ‘Familie’ is het uitkijken naar de hereniging, want de meesten hebben elkaar ondertussen ruim twee maanden niet meer gezien. Maar helaas zal niet iedereen weer aan de slag gaan.

Annie Geeraerts, Ray Verhaeghe en Jaak Van Assche zullen omwille van hun leeftijd niet meteen weer aan de slag gaan. Het trio zit in de risicogroep en zij nemen liever geen onnodige risico’s. De bomma, Albert en Alfons worden dus tijdelijk uit de verhaallijnen geschrapt en zullen mogelijk dus een hele tijd niet in de soap te zien zijn. Enige uitzondering bij de ‘oudjes’ is Brigitte, gespeeld door Janine Bischops. Omdat Brigitte in een spannende plot verwikkeld zit, is Janine Bischops met haar 78 jaar noodgedwongen wel bij de opnames aanwezig.

De makers van Familie namen de voorbije weken ook alle scenario’s onder de loep en maakten die ‘coronaproof’. Bepaalde scènes werden indien nodig herschreven of aangepast volgens social distancing. Ook tijdsbepalingen werden geschrapt of aangepast, waardoor er bijvoorbeeld rond Kerstmis wel degelijk kerstbomen in het decor te zien zullen zijn.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today