18 °C Antwerpen, BE
vrijdag 12 augustus 2022
18 °C Antwerpen, BE
vrijdag 12 augustus 2022

Slecht nieuws voor de trouwe fans van Familie

Familie
© Medialaan/VTM

De makers van Familie hebben slecht nieuws voor de trouwe fans van de serie. Er zal tijdens de kerstvakantie immers geen webserie komen. Oorzaak? Jawel: corona!

Het was voor de Familie-kijkers ondertussen een vaste afspraak geworden. De afgelopen drie jaar konden ze tijdens de eindejaarsperiode genieten van een extra verhaal met hun favoriete personages via een webreeks. Maar die mooie traditie wordt dit jaar onderbroken, lezen we in TV Familie.

“Het klopt dat we deze winter geen webserie lanceren”, bevestigt creative producer Wim Feyaerts in TV Familie. “Het was dan ook een speciaal jaar. Onze ploeg heeft een paar weken stilgelegen, vanwege corona. En we besteden nog steeds de grootste aandacht aan de veiligheid van de cast en crew op de set. Zo kunnen we de normale afleveringen van de soap blijven aanbieden aan de kijkers.”

Maar de kijkers moeten niet treuren, klinkt het bij Feyaerts, want in de normale afleveringen mogen ze zich nog aan voldoende spanning verwachten! En volgend jaar maakt de webserie dan haar comeback.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today