16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Sociaal drama wenkt voor Ruud De Ridder

ruud de ridder cafe rene gewond
© Echt Antwaarps Teater

Het gaat niet goed met Ruud De Ridder. Na het overlijden van zijn echtgenote deed hij zijn café van de hand voor een appel en een ei en leeft hij sindsdien als een echte clochard in zijn eigen appartement. Niemand van zijn broers heeft er nog een goed oog in en ook zijn zoon ziet het met leden ogen aan. Gelukkig gaat het niet om het échte leven van Ruud, maar wel om de rol van zijn personage René dat hij vertolkt in ‘Café René’, het nieuwe blijspel van ’t Echt Antwaarps Teater.

Nadat René zijn café voor een quasi symbolische euro overgaf aan zijn broer Louis (Jef Caremans) en diens vrouw Margot (Magda Peeters), gaat het alsmaar bergaf met hem. Dat is ook zijn andere broer Hubert (Marc Daems) en schoonzus Marie (Nicole Laurent) niet ontgaan. Zij treffen René’s appartement in één groot vuilnisbelt aan. Redenen genoeg om ook zoon Orlando (Nick Delafontaine) in te lichten en met vijf een crisvergadering te beleggen. Al snel staat één ding vast: René (Ruud De Ridder) is geen man om alleen te blijven en moet op zoek naar gezelschap. Hoe dat verloopt en wat de rol van Ludo De Wit precies met het verhaal doet, dat kan u vanaf nu zelf ontdekken in ’t Echt Antwaarps Teater.

Praktisch

‘Café René’ loopt nog tot en met 24 november 2018 in ’t Echt Antwaarps Teater. Tickets zijn naar goede gewoonte te bestellen op het nummer 03 231 64 64 of via de website van ’t Echt Antwaarps Teater. Ook het volgende stuk, het kerstblijspel ‘Ne Kerstdinee en iedereen fret mee’ is via diezelfde wegen al in verkoop.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today