22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Sofie Dumont: “Wat komt Barbie hier doen?”

Sofie Dumont
Foto: Photo News

Sofie Dumont blikt in Gazet Van Antwerpen terug op haar jeugdjaren. Toen was ze een echt meisje-meisje, onthult de chef-kok.

“Ik was het eerste meisje in de hotelschool in Koksijde. Ik was een echt meisje-meisje. Wat komt Barbie hier doen, vroegen mensen zich af. Maar op het einde van de praktijkles was Barbie wel de beste van de klas”, klinkt het niet zonder trots bij Sofie Dumont.

En eigenlijk heeft ze haar doorzettingsvermogen te danken aan haar vader. “Hij heeft altijd gezegd dat ik me nooit mocht laten zeggen dat ik iets niet kon of niet mocht.” En diezelfde boodschap wil Sofie Dumont nu ook meegeven aan haar dochter Grace.

Maar wat in de hotelschool gold, gold helemaal niet op televisie. “In de hotelschool werd er gekeken naar je kunnen, niet naar je looks. Op tv was dat omgekeerd”, vertelt Sofie Dumont in Gazet Van Antwerpen.

“Ik had niet de ambitie om in de media te komen, maar toen ik als jong, wild veulen de titel van Beste Belgische vrouwelijke chef kreeg, gebeurde dat wel”, vertelt Sofie Dumont hoe ze in de televisiewereld rolde.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today