14 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 oktober 2020
14 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 oktober 2020

Sorry Voor Alles ook op de Duitse tv

ZDF/Sascha Baumann

Bij ons was Sorry Voor Alles een kijkcijferkanon, ook in Duitsland hopen ze met het Belgische tv-format te scoren.  De Duitse openbare omroep ZDF brengt vanaf woensdag 7 augustus een eigen versie van de Eén-succesreeks, genaamd Sorry für alles. Duitsland is zo, na Nederland en natuurlijk België, al het derde land waar het format op televisie te zien is.

De Duitse versie brengt twee afleveringen van telkens 90 minuten. Een bijzonder verschil met de Vlaamse versie is dat in deze remake telkens 2 kandidaten per aflevering worden beetgenomen door het team. De Adriaan Van Hoof van dienst in Duitsland is presentator Steven Gätjen. Ook enkele bekende Duitsers, zoals de rapper Eko Fresh, tv-presentator Thomas Hermanns en model Rebecca Mir, helpen mee om de kandidaten te verrassen.

In de Vlaamse versie bezorgde Adriaan Van den Hoof elke zondagavond een Vlaming de verrassing van zijn of haar leven. Een maand lang werd het leven van die kandidaat, buiten zijn weten om, in handen genomen door een team van televisiemakers. Zij vormden samen met zijn vrienden en familie een groot complot en stuurden ontmoetingen en situaties. Wat is toeval en wat is gemanipuleerd? De nietsvermoedende Vlaming speelde dertig dagen lang onbewust de hoofdrol in een spel over zijn eigen leven. Na die maand werd de onwetende kandidaat met een smoes naar de televisiestudio gelokt en herbeleefde hij of zij samen met Adriaan de afgelopen maand in een spannende quiz. Ook in de Duitse versie zal het team van ZDF de kandidaten beetnemen met behulp van de familie en vrienden, en kan elke kandidaat mooie en gepersonaliseerde prijzen winnen in de quiz.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today