15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 14 november 2020
15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 14 november 2020

Staf Coppens zoekt lopers voor het goede doel

Staf Coppens
© Medialaan/VTM

42 kilometer en 195 meter, dat is de exacte afstand die Staf Coppens op 1 november 2020 zal afleggen tijdens de marathon van New York. Met die prestatie hoopt hij meteen ook zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de vzw Mediclowns.

Voor de 50ste keer wordt de befaamde marathon van New York gelopen. De vzw bemachtigde een reeks zeer gegeerde startplaatsen voor deze marathon en is op zoek naar een team gemotiveerde lopers om er 42 kilometer lang het beste van zichzelf te geven voor het goede doel. Peter van de actie is voor de tweede keer Staf Coppens, die deze 50ste editie voor geen geld van de wereld wil missen. Want zoals hij zelf zegt :’Het wordt daar een feest!’

Staf is op zoek naar versterking! Ben je een fervente loper en heb je de New York City Marathon op je bucket list staan? Dan is dit jouw kans om een startnummer te bemachtigen, in ruil voor een sponsorbedrag. Of ben je op zoek naar een sportieve uitdaging met een inhoudelijke meerwaarde? Stoom jezelf dan klaar voor een fantastische ervaring, en laat je sponsoren ten voordele van het goede doel.

Aarzel niet en kom naar de info avond op 20 februari in het Golfhotel Stiemerheide (Genk), aanvang 20 uur.
Aanvang 20h

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today