26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Staf en Mathias Coppens laten de boel ontploffen

Foto: Peter De Smedt

Dat Staf Coppens en Mathias Coppens niet om een experimentje verlegen zitten, dat weten we natuurlijk allemaal. En soms krijgen ze daarbij de hulp van hun neef Dieter Coppens.

Toen Dieter te gast was bij Ruben Van Gucht tijdens ‘De Weekwatchers’, vroeg Ruben aan Dieter of hij ooit al eens een pyromaan is geweest. En daarbij moet Dieter toch iets bekennen.

“Mijn neven kwamen regelmatig bij ons logeren. Ik moet zeggen: wij keken toen wel wat films. En in films zie je vaak dat er zo’n lijntje benzine wordt gelegd. Als je dat aansteekt, volgt dat zo mooi dat lijntje”, begint Dieter.

De Coppensen wilden dat natuurlijk ook graag een keertje proberen en gingen aan de slag toen de ouders van Dieter niet thuis waren.

“Wij gingen het tuinkot binnen en namen de jerrycan met benzine voor het grasmachine. We dropten daar een touw in en legden dat helemaal door de tuin. Op het einde hebben we die bus laten staan. Dat waren we dan vergeten. (lacht) We staken dat lijntje aan en dat deed perfect zijn ding. En dan hebben we gelopen naar die bus. We hebben hem nog op tijd kunnen weghalen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today