9 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 december 2021
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 december 2021

Stan Van Samang: “niet alles was negatief in 2020”

Stan Van Samang
Foto: Photo News

Stan Van Samang beleefde in 2020 een persoonlijke crisis omwille van de hele Eveline-affaire en deelde als artiest natuurlijk ook in de klappen door de coronacrisis. Toch weigert Stan 2020 louter negatief te bekijken.

“Het jaar begon fantastisch: de geboorte van onze dochter Stella. Het absolute hoogtepunt van het jaar. Die eerste weken leefden we op een roze wolk en was er alleen maar goed nieuws”, vertelt Stan in Dag Allemaal.

“Maar daarna ging het bergaf”, geeft ook Stan Van Samang toe. “De corona-pandemie overspoelde ons en na de zomer waren er dan die gelekte foto’s. en zo werd 2020 toch nog een klotejaar”, zucht Stan. Al wil Stan het allerminst een uitsluitend negatief jaar noemen.

“Het eerste levensjaar van Stella was een aaneenschakeling van mooie momenten die ik niet had willen missen, en die enorm veel deugd hebben gedaan. Dus mij zal je niet horen zeggen dat ik 2020 zo snel mogelijk wil vergeten”, klinkt het resoluut bij Stan Van Samang in Dag Allemaal.

De geboorte van Stella fleurde het begin van het jaar op en afsluiten deed Stan ook met een positieve noot dankzij zijn rol in Thuis. “Alles wat tussen die twee momenten ligt, was iets lastiger en moeilijker”, grijnst Stan Van Samang in Dag Allemaal.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today