7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Stany Crets en Koen Van Impe worden Raymond

© Deep Bridge

Een bij momenten tragisch verhaal over een rijke man, wiens vrouw alcoholverslaafd is en wiens kinderen ook nog eens nietsnutten of alcoholverslaafden zijn. Voeg daar een zotte ‘Nonkel Lode’ aan toe, geef al snel prijs dat een vriendin van één van de zonen een relatie blijkt te hebben met die rijke man en je bent vertrokken voor anderhalf uur spektakel van een stuk dat je vastgrijpt en niet meer loslaat vooraleer de nummers van Raymond van het Groenewoud wonderwel helemaal tot hun recht zijn komen.

Al moeten we wel eerlijk bekennen dat het wennen was. Op gitaar de bekende noten horen van ‘Vlaanderen Boven’  en een hele zaal die moeiteloos meebrult, dat ging nog net. Maar er werden ook heel wat minder bekende nummers in een heel nieuw jasje gestoken. Koen Van Impe wist ‘Danielle’ zo heel erg breekbaar te brengen, terwijl Stany Crets de grootmeester van het Vlaamse lied zelfs deed rocken met zijn versie van ‘Meisjes’.

Praktisch

Wie graag naar ‘Meiskes & Jongens’ gaat kijken binnenkort, combineert dus moeiteloos een avondje theater met bekendere en minder bekendere nummers van Van het Groenewoud. Raymond zelf zal niet te zien zijn in de show, maar wel grote namen als Koen Van Impe, Stany Crets, Karlijn Sileghem en Jolijn Antonissen. De show gaat komend weekend in première in theater Elckerlyc in Antwerpen. Tickets en info via de website van Deep Bridge.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today