9 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 december 2021
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 december 2021

Stephanie Planckaert blikt terug op donkere periode: “daardoor blijven we nederig”

Stephanie Planckaert
Foto: VRT

Momenteel gaat het de Planckaerts voor de wind, maar Stephanie Planckaert herinnert zich nog levendig hoe diep de familie zat na het faillissement van haar vader, Eddy Planckaert.

“Na het faillissement van mijn vader zijn wij onderaan de ladder begonnen. Eigenlijk onder nul”, vertelt de 32-jarige Stephanie in Dag Allemaal. “Dat houdt ons met de voeten op de grond.”

“Die nuchterheid en onze samenhorigheid zijn de sleutel tot ons succes en hebben ervoor gezorgd dat we nu staan waar wij staan”, voegt Stephanie Planckaert eraan toe.

“Zo stond ik veertien dagen geleden samen met Magali wc’s te kuisen in onze chambres d’hôtes. Dat houdt ons nederig en dankbaar.”

Stephanie Planckaert benadrukt in Dag Allemaal ook dat zij nog lang niet binnen zijn: “Het is niet dat wij nu gearriveerd zijn, hé. Wij moeten elke dag hard werken om alles te kunnen bolwerken. Maar is dat niet normaal? Ik ken weinig mensen die op hun dertigste kunnen stoppen met werken”, klinkt het nuchter bij Stephanie Planckaert in het weekblad.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today