3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Stephanie Planckaert: “Het doet mij allemaal niks meer”

Foto: VRT

Op haar zestiende werd Stephanie Planckaert voor de allereerste keer mama. Voor alle ogen van heel Vlaanderen vertelde ze papa Eddy hoe ze zwanger was geworden van Christopher en dat het voor haar serieus schrikken was.

En die gebeurtenis heeft haar onder andere gemaakt tot de vrouw die ze nu is. Ze laat zich niet meer zo makkelijk kwetsen. Doorheen de jaren heeft ze een schild weten opbouwen.

“Toen ik op mijn 16de zwanger was van Iluna, heb ik heel wat over mij heen gekregen. Ik heb toen geleerd hoe hard de wereld is. Dat was niet gemakkelijk, maar het heeft mij wel sterker gemaakt. Mensen mogen nu zeggen, schrijven, denken over ons wat ze willen – hoe grof ook – het doet mij niets meer. Da’s echt een luxe”, zegt Stephanie in Dag Allemaal.

Maar wie haar kinderen raakt, die raakt Stephanie ook. Haar kinderen zijn alles voor Stephanie en voor hen gaat ze door het vuur. Maar het gebeurt jammer genoeg wel eens dat ze Iluna, Mageno of Elara pijn doen.

“Iluna is een heel integere jonge vrouw die over alles zeer diep nadenkt. Een tijdje geleden mocht ze zich op school verkleden voor Halloween, en zij had gekozen voor de look van Olivia Newton-John in ‘Grease’. Ze was met een lederen broek en een zwart topje met spaghettibandjes naar school gegaan, en daar had ze een opmerking gekregen van een leraar: ‘Iluna, je zou je beter wat aankleden, zodat de jongens zich kunnen concentreren op hun lessen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today