18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Steve Tielens zet zomeroffensief verder met ‘De nacht van mijn leven’

Steve Tielens
© Christof Desmedt

Met zijn nieuwe single ‘De nacht van mijn leven’ heeft Steve Tielens alvast de munitie klaar om zijn succesvolle zomeroffensief verder te zetten. ‘De nacht van mijn leven’ is een warm, sfeervol nummer, een instant meezinger en oorwurm pur sang.

“Ik ben van nature nogal enthousiast, volgens sommigen zelfs een beetje té (lacht), maar wat mijn nieuwe single betreft, kan ik mijn enthousiasme echt niet onder stoelen of banken steken”, zegt Steve Tielens. “Ik was meteen verliefd op dit nummer. ‘De nacht van mijn leven’ is, naar mijn gevoel dan, het beste nummer dat ik tot op heden uitbracht. Ik heb er dan ook een mooie, professionele videoclip bij laten maken door het fijne team van CameraWorks. Ik ben erg fier op het nummer én de clip, en ik hoop dat de mensen er even enthousiast over zijn als ik”, besluit Steve.

Videoclip

‘De nacht van mijn leven’, de nieuwe single van Steve Tielens , is verkrijgbaar op iTunes en kan je beluisteren op Spotify!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today