16 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
16 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Stien Edlund over corona: “Stel dat ik besmet zou zijn”

Foto: Kurt Willaerts

Stien Edlund is een ster op TikTok. Op dat medium heeft Stien maar liefst 2,7 miljoen volgers. Hoe zot is dat!

Al die volgers kunnen dagelijks genieten van de danspasjes van Stien. Het is aanstekelijk om Stien zo enthousiast bezig te zien. En liefst van al zou Stien dat ook in de toekomst willen blijven doen. Maar dan moet zij uiteraard gezond blijven en daar is zij niet volledig gerust in.  We kunnen niet naast de berichtgeving over de opmars van het coronavirus, die berichten heeft Stien uiteraard ook gelezen.

In verband met de problematiek van de contacttracing en vooral het gegeven dat heel wat mensen schrik hebben om aan de telefoon te vertellen met wie zij allemaal contact hadden, zorgt ervoor dat het virus zich sneller kan verspreiden.

“Sommige dingen hou ik liever privé, maar als ik gecontacteerd word door de mensen van contactopvolging, dan vertel ik met wie ik contact had”, schrijft Stien op Instagram.”Want stel nu dat ik besmet zou zijn met het coronavirus, dan moeten alle mensen met wie ik contact heb gehad, dat weten. No worries: dat gebeurt volledig anoniem. Als ze bellen, werk hieraan mee”, gaat Stien verder.

En op die manier weet Stien toch ook weer heel wat jonge mensen te bereiken, want ook zij kunnen het slachtoffer van het virus worden.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today