12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Stijn uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik zou niet meer kunnen samenleven”

Stijn en Nuria uit Blind Getrouwd
Foto: PhotoNews

Een scheiding is nooit leuk om mee te maken en kost veel tijd om te verwerken. Zeker wanneer je een lange tijd  bent samen geweest. Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova hebben op het punt gestaan om te scheiden, maar bleven toch vechten voor hun huwelijk.

Vooral het idee om met iemand nieuw iets te moeten opbouwen, deed de twee huiveren. Zij willen liever geen nieuwe partner meer, mocht het ooit toch zo ver komen.

“Ik zou ook niet meer kunnen en willen samenleven met iemand anders dan Nuria. Niet alleen moet je dan weer van nul beginnen, het wordt ook nooit beter. We hebben samen twee prachtige zonen op de wereld gezet, dat kunnen we met niemand anders delen”, zegt Stijn in Story.

De twee hebben ook twee kinderen samen, daardoor blijven ze ook voor altijd met elkaar verbonden. Nuria is er overigens van overtuigd dat er geen man beter bij haar past dan Stijn.

“Aan een relatie moet je gewoon werken. In goede en kwade dagen, dat hebben we elkaar beloofd op onze trouwdag. Maar de ene dag heb je daar meer zin in dan de andere”, besluit Stijn.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today