8 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024

Stopt Tinne Oltmans bij Lisa?

Stopt Tinne Oltmans bij Lisa?

Foto: DPG Media

Verdwijnt Tinne Oltmans uit de VTM-serie Lisa? Ondertussen wordt het derde seizoen van de telenovelle uitgezonden en de kijkers maken zich zorgen…

‘Lisa’ is immers gebaseerd op de Duitse telenovelle ‘Anna und die Liebe’. En in het Duitse voorbeeld neemt het personage Mia (bij ons gespeeld door Jasmijn Van Hoof) de hoofdrol over van het titelpersonage. Stopt Tinne Oltmans binnenkort als Lisa?

Lisa-producer Johan Smetrijns reageert in Het Laatste Nieuws op de geruchten. “Onze schrijvers hebben het Duitse voorbeeld losgelaten”, benadrukt de maker van Lisa. Sowieso hebben ze zich altijd maar laten inspireren door het originele verhaal en zorgden ze steeds voor een eigen inbreng.

“Die inbreng is in dit seizoen alleen maar groter geworden”, benadrukt de producer van de serie in Het Laatste Nieuws. En daarmee is het dus allesbehalve zeker of ook bij ons Lisa uit de serie zal verdwijnen…

“Dat wil niet zeggen dat het bij ons ook zo is. Wij kiezen voor ons eigen verhaal. En dat kan de kijker op het scherm te weten komen”, laat Johan Smetrijns, producer van Lisa, niet in zijn kaarten kijken in Het Laatste Nieuws.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today