5 °C Antwerpen, BE
donderdag 2 december 2021
5 °C Antwerpen, BE
donderdag 2 december 2021

Studio 100-baas laat zich uit over nieuwe K3’tje: “dat zou een ramp zijn”

Foto: DPG Media

Anja Van Mensel laat zich in Dag Allemaal uit over de zoektocht naar het nieuwe K3’tje. De Studio 100-CEO geeft toe dat ze al heeft samengezeten met alle finalisten van K2 Zoekt K3 om te polsen welk vlees ze in de kuip hebben. Want het nieuwe K3’tje wacht meteen een helse agenda…

Enkele dagen na de finale van K2 Zoekt K3 volgen de Studio 100 Rewind Party en de Sinterklaasshow in het Sportpaleis. Er zijn legio interviews en fotoshoots. En natuurlijk moet er ook nog een nieuwe CD worden ingezongen én een videoclip voor Waterval worden opgenomen. En net dat helse werkritme was de reden waarom Klaasje stopte bij K3.

“Natuurlijk heb ik met alle finalisten samengezeten om te polsen hoe zij daar tegenover staan”, onthult Studio 100-CEO Anja Van Mensel in Dag Allemaal. “Het zou een ramp zijn mocht die nieuwe al snel weer afhaken”, geeft Van Mensel toe in het weekblad.

“Om de twee maanden zo’n zoektocht organiseren kunnen we echt niet maken”, verduidelijkt de Studio 100-bazin. Al vertrouwt Van Mensel er ook op dat Hanne en Marthe hun nieuwe collega goed zullen begeleiden in die eerste stappen in de showbizz.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
  • Tags:
Entertainment Today