13 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Studio 100 kondigt nieuwe K3-film aan

K3
Foto: Studio 100

Studio 100 kondigt met “K3 – Dans van de Farao” een nieuwe film aan waarin we K3’tjes Klaasje Meijer, Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen zullen zien schitteren.

Na het succes van de eerste film met Hanne, Marthe en Klaasje, krijgt K3 nu een volgende bioscoopfilm: K3 – Dans van de Farao. De opnames van de nieuwe film gaan deze zomer van start, waarbij door enkele creatieve aanpassingen alle coronamaatregelen in acht kunnen worden genomen. K3 – Dans van de Farao verschijnt eind dit jaar in de zalen. Hun vorige film, K3 Love Cruise, kon rekenen op meer dan 300.000 bezoekers in Vlaanderen en Nederland.

Hanne: “Ik ben bijzonder blij dat er opnieuw een film komt! Aan de opnames van K3 Love Cruise hebben we alle drie heel mooie herinneringen.”

Klaasje: “We kunnen niet wachten om eraan te beginnen. Het belooft ook deze keer heel spannend te worden en een beetje mysterieus zelfs…”

Marthe: “Met de opnames van deze nieuwe film belooft het een drukke zomer te worden maar ik heb er ongelofelijk veel zin in!”

De regie is in handen van Dennis Bots die eerder ook al tekende voor de succesvolle serie Het Huis Anubis en enkele K3 clips.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today