18 °C Antwerpen, BE
vrijdag 12 augustus 2022
18 °C Antwerpen, BE
vrijdag 12 augustus 2022

Sven De Ridder: “Ik hou van die zelfspot”

© Tom Bergs

Actrice en presentatrice Ruth Beeckmans heeft heel wat goeie vrienden binnen VTM. Zo mag ze ook Sven De Ridder tot haar vriendenkring rekenen. Samen met Ruth was Sven één van de vaste panelleden bij ‘Beste Kijkers’, gepresenteerd door Nathalie Meskens. “Zodra Ruth de kamer binnenkomt, vult zij die met haar positieve vibes. Het lijkt wel alsof ze de zon heeft ingeslikt en die straal voor straal uitademt”, vertelt Sven in Tv Familie.

Wanneer we Ruth haar collega’s vragen wat zij zo leuk vinden aan haar dan is haar gevoel voor humor het eerste waar ze aan denken. “Maar ze heeft ook een serieuze kant hoor. Dat vertaalt zich in haar werk. Zo is ze niet alleen in komische reeksen te zien, maar ook in dramareeksen. Daarnaast neemt ze ook haar gezin serieus. Die zijn heilig voor haar.”

Sven houdt van de zelfspot die Ruth bezit en hoe ze zichzelf kan relativeren in een maatschappij die gebukt gaat onder prestatiedruk. “Ik vind dat de max. Ik gebruik ook vaak zelf-humor. Want geef toe: het leven is toch al serieus genoeg?”

Absoluut Sven!

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today