6 °C Antwerpen, BE
donderdag 27 januari 2022
6 °C Antwerpen, BE
donderdag 27 januari 2022

Sven uit Blind Getrouwd loopt opnieuw hard van stapel: “klaar voor vierde huwelijk”

Veerle en Sven in Blind Getrouwd
Foto: DPG Media

Nadat zijn avontuur in Blind Getrouwd faliekant afliep, bleef Sven Soetens niet bij de pakken zitten. Nog voor het programma op tv kwam, had hij bij Petra opnieuw de liefde gevonden. Al liep Sven ook hier té hard van stapel. “Ik moet hem soms afremmen”, geeft Petra toe in Story.

“Ik wil een man die mij een beetje irriteert”, schreef Petra op haar persoonlijke datingsite. Een tekst die Sven triggerde én hij voegde meteen de daad bij het woord…

Petra noemt Svens enthousiasme zijn grote troef, al moet ze hem soms ook wel afremmen: “Ik heb liever een man met pit dan een saaie kerel. Hij is ook gul met complimenten en heel zorgzaam. Van nature ben ik meer een einzelgänger, maar Sven trekt me mee in zijn enthousiasme om veel samen te doen, dat doet me eigenlijk deugd. Soms moet ik hem afremmen, maar hij luistert dan wel”, onthult Petra in Story.

Sven voelt zich al meteen klaar om te trouwen met Petra: “Dat zou mijn vierde huwelijk zijn… Dus dan wel graag het laatste”, lacht Sven in Story. “Als huwelijksfotograaf blijf ik het speciaal vinden: openbaar maken dat je je partner graag ziet en beloven dat je samen door lief en leed wil gaan.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today