7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Sven uit ‘Blind Getrouwd’ ontgoocheld: “dacht dat het mijn ideale vrouw zou zijn”

Veerle en Sven in Blind Getrouwd
Foto: DPG Media

Ook dit jaar konden we op VTM kijken naar ‘Blind Getrouwd’. We zagen hoe 8 mensen aan elkaar gekoppeld werden en zonder elkaar te kennen man en vrouw werden. Voor 3 van de 4 koppels kende het programma geen goede afloop, en één van hen was Sven, die gekoppeld werd aan Veerle.

Voor Sven eindigde het programma vroeger dan gepland nadat Veerle hun huwelijk vroegtijdig wou beëindigen. Hij kreeg oneindig veel steun van de andere mannen die op dat moment deelnamen aan het experiment.

“In de gedeelde teleurstelling hebben we elkaar echt gevonden. Want van dat eerste bezoek aan VTM tot het huwelijk gaan je emoties gewoon ‘sky high’. Ik dacht: amai, daar gaat mijn ideale vrouw staan. Ze hebben ze gevonden! Die high, dat is zo verraderlijk”, lacht Sven in Story.

Maar naast de steun van de andere mannen, kreeg Sven ook veel steun van zijn goede vrienden. “Ik heb lang geworsteld met de gedachte dat er iets scheelde. Tot de psychologe van het programma me op het hart drukte dat er gewoon nooit een emotionele binding is geweest met Veerle. Enkel een huwelijk.”

Ondertussen is Sven weer gelukkig in de liefde en heeft hij het geluk gevonden bij Petra.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today