15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020
15 °C Antwerpen, BE
zondag 15 november 2020

Tabula Rasa goed onthaald in het buitenland!

tabula rasa
© VRT/Eén

Tabula Rasa, de psychologische thrillerreeks die afgelopen najaar op Eén te zien was, is sinds kort te zien op Netflix.  Ook in het buitenland zijn de reacties op de serie unaniem lovend!

Dankzij Netflix is Tabula Rasa nu wereldwijd te bekijken; weliswaar met uitzondering van een aantal landen zoals Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.  De reacties op de reeks zijn – net zoals bij ons – zeer lovend.

De toonaangevende website Magazine Refinery29.com omschrijft de reeks als het volgende grote succes op Netvlix.  De site heeft het over een ‘Belgische thriller die zeker de moeite is om naar te kijken.  Een andere site bloklettert dan weer: ‘Nood aan een beetje horror? Dan hoef je niet verder te zoeken dan ‘Tabula Rasa’, de nieuwe serie op Netflix!’

‘Tabula Rasa is een fascinerende, meeslepende puzzel.’  dat meldt Decider.com. Volgens de site vergeet je zeer snel dat de serie niet Engelstalig is.  ‘Je wordt meteen meegezogen naar alle enge plekjes in Mie’s huis,’ schrijft de site nog.

Na ‘Beau Séjour’ is Tabula Rasa’ de tweede Vlaamse reeks die z’n plekje opeist op de streamingsdienst.  Dat Netflix opnieuw een Vlaamse reeks koopt, toont dat fictie hier de voorbije jaren grote sprongen heeft gemaakt.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today